Brego Trust Makelaars

Brego Trust makelaars kent als geen ander de vastgoedwereld in de Kempen. Vanuit onze centraal gelegen kantoren te Turnhout en Hoogstarten zijn wij in deze steden en de omliggende gemeentes steeds snel in de regio beschikbaar en bereikbaar om u te kunnen bijstaan!


Onze makelaars staan postief, fris en ongedwongen in het leven, genieten nog iedere dag van hun job en zijn steeds op zoek naar een passende oplossing voor iedere vraag. Wij houden rekening dat elke situatie waar u zich in begeeft anders kan zijn, hebben een open geest en benaderen u steeds als mens of u nu eigenaar, koper of huurder bent. 


Bij Brego Trust maakt ons persoonlijk engagement en ons enthousiasme bij onze makelaars het verschil! Onze doelstelling is steeds om een samenwerking op maat van de klant te kunnen aangaan waar alle partijen zich goed bij voelen. Wij maken graag tijd voor een kennismaking met ons aanbod en een vrijblijvende toelichting over onze manier van werken. Hierbij laten we zien waar wij juist het verschil voor u kunnen betekenen! 

Alt

Hou me op de hoogte

Per e-mail op de hoogte blijven van interessante info en acties?

Mail mij nieuw aanbod

Gratis schatting

Vraag ook naar onze voorwaarden!

Vraag nu gratis een schatting aan