Verkopen

Maak je verkoopplannen en wil je de juiste waarde van je eigendom weten?

De juiste waarde van uw huis, appartement of grond laten bepalen is de eerste stap naar de verkoop van een eigendom. Voor deze exacte waardebepaling komt één van onze vastgoedexperts vrijblijvend bij u langs. Op basis van onze expertise, professionele kennis en rekening houdende met de vraag in de markt, bezorgen wij u een vrijblijvend schattingsverslag.

Wij spreken ons uitgebreid klantenbestand boordevol potentiële kopers aan en plaatsen uw eigendom op onze sociale media kanalen, in onze digitale vitrines (Turnhout & Hoogstraten) en op de grootste en belangrijkste immo sites. Zo bereiken we direct alle mogelijke kandidaatkopers.

Ook voor huisbezoeken en bezichtigingen van uw eigendom staan wij voor u klaar. We begeleiden potentiële kopers met veel plezier rond met het oog op verkoop. Met flexibele agenda's en een continue beschikbaarheid, zorgen we dat een bezoek van uw eigendom op diverse tijdstippen in de week en in het weekend mogelijk zijn. 

 

VRIJBLIJVENDE SCHATTING AANVRAGEN

 

 

 

Onze troeven:


Sterke marketingstrategie
onze sterke marketingstrategie zorgt ervoor dat uw woning op de beste manier aan de juiste mensen getoond wordt.
Uitgebreid klantenbestand
door ons uitgebreid klantenbestand kunnen we uw woning aan een groot aantal potentiële kopers voorstellen.
Jarenlange vakkennis
het Brego Trust team is een mix van jonge talenten en consulenten met al jaren ervaring. Zo kunnen wij u steeds bijstaan waar nodig en uw woning te koop zetten op een manier die zowel jong als oud aanspreekt.
7/7 bereikbaar
onze medewerkers zijn elke dag bereikbaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden en aan te pakken.
Geen verkoop = geen kosten
geraakt uw huis niet verkocht in de door u opgestelde periode? Dan rekenen wij geen kosten aan!
Professionele foto's + 3D rondleiding
al onze panden worden online voorgesteld aan de hand van professionele foto’s en/of een 3D rondleiding. Hierdoor krijgen potentiële kopers snel een juist beeld van uw woning
Geen loze beloftes maar garantie op verkoop
wij zorgen voor heldere en transparante communicatie met u als verkoper. Zo weet u steeds wat de huidige status is van uw pand en behouden wij voor U de sterkste kans op verkoopzekerheid binnen haalbare termijnen.
Ons gedreven team begeleid u van A tot Z
bij Brego Trust staat u er nooit alleen voor! Onze 5 professionals begeleiden u met enthousiasme succesvol doorheen het gehele verkooptraject.
Gratis EPC attest, elektrische keuring & asbestattest bij iedere succesvolle verkoop (*)


(*) Voorwaarden verkrijgbaar bij onze medewerkers.

 

CONTACTEER ONS