Verhuren

Verhuren

Bij het verhuren van een eigendom komen er heel wat zaken kijken, waardoor het wel eens kan gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer ziet.
Geen nood! Wij begeleiden u gedurende dit proces met veel plezier en jarenlange kennis vanaf stap 1 - de gratis schatting - tot en met de laatste stap - het registreren van het huurcontract. Hieronder vindt u een overzicht van alle stappen die wij ondernemen om uw eigendom zo vlot en spoedig mogelijk te verhuren aan de meest geschikte kandidaat-huurder.

1) GRATTIS SCHATTING

Graag starten we met een realistische schatting van uw eigendom, gratis en geheel vrijblijven. De waarde en huurprijs van een pand té hoog schatten is nooit voordelig, té laag al evenmin. In samenspraak met u stellen we een correcte huurprijs vast.

2) VERHUUR DOSSIER OPSTELLEN

Brego Trust stelt voor u een correct en allesomvattend verhuurdossier samen. Wij zorgen er voor dat alle wettelijk en vereiste documenten in orde gebracht worden. Het dossier bevat alle verplichte documenten zoals het bodemattest, de stedenbouwkundige gegevens, het energiecertificaat (EPC) en het elektriciteitsattest. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, wij doen al het nodige!

3) PUBLICITEIT

Uw pand wordt voorgesteld aan de hand van duidelijke foto’s. Vervolgens bereiken we een omvangrijke doelgroep met behulp van veelvuldige publiciteitscampagnes die wij voeren. Zo maken we gebruik van opvallende verhuurborden en nemen we het eigendom op in onze dagelijkse mailing aan kandidaat-huurders. Daarbij zorgen wij voor advertenties op een waaier aan immo-sites.

4) BEGELEIDING KANDIDAAT HUURDERS

Kandidaat-huurders krijgen van ons een professionele rondleiding in uw eigendom. Wij zullen deze bezoekuren inplannen op momenten die voor u of voor uw huurders passen.

5) REGISTRATIE HUURCONTRACT

Wanneer we de geschikte huurder gevonden hebben, gaan we over tot het opstellen van het huurcontract. We zorgen daarbij eveneens voor de plaatsbeschrijving. Ten slotte wordt het huurcontract geregistreerd en is alles afgerond.

6) INDEXATIE

Na het vinden van een geschikte huurder zullen wij automatisch ieder jaar op de verjaardag van uw huurcontract een idexatie brief versturen.
Deze versturen wij aan de eigenaar zodat u als eigenaar zelf de beslissing kan maken of u deze al dan toepast.