Verkopen

Verkopen

Maak je verkoopplannen en wil je de juiste waarde van je eigendom weten?

De juiste waarde van uw huis, appartement of grond laten bepalen is de eerste stap naar de verkoop van een eigendom. Voor deze exacte waardebepaling komt één van onze vastgoedexperts vrijblijvend bij u langs. Op basis van onze expertise, jarenlange kennis, en rekening houdende met de vraag in de markt, bezorgen wij u een vrijblijvend schattingsverslag.

Wij begeleiden u gedurende het hele proces met veel plezier. Dit vanaf de eerste stap tot en met de laatste stap - het verlijden van de authentieke akte. Hieronder vindt u een overzicht van alle stappen die wij ondernemen om uw eigendom zo vlot en spoedig mogelijk te verkopen.

 

1) GRATIS SCHATTING

Graag starten wij met een realistische schatting van uw eigendom, dewelke gratis en geheel vrijblijvend is. In samenspraak met u stellen wij een correcte vraagprijs vast.

2) VERKOOPSDOSSIER

Wij stellen een correct en allesomvattend verkoopdossier samen. Wij zorgen ervoor dat alle wettelijk maar steeds vereiste documenten opgevraagd en in orde gebracht worden. Met documenten zoals het bodemattest, de stedenbouwkundige gegevens, het energiecertificaat (EPC), elektriciteitskeuring. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Wij ontzorgen u met alles.

3) PUBLICITEIT

Dankzij onze professionele fotografe wordt uw pand prachtig in beeld gebracht. Vervolgens bereiken we een omvangrijke doelgroep aan de hand van veelvuldige publiciteitscampagnes die wij op poten zetten. Zo maken we gebruik van herkenbare publicatiepanelen die opvallen in het straatbeeld, zodat geïnteresseerden al snel even telefonisch contact opnemen om meer informatie te bekomen of om een bezoek in te plannen.
Verder nemen we het eigendom op in onze dagelijkse mailing aan kandidaat-kopers. Dankzij ons uitgebreid klantenbestand kent uw pand een groot bereik. Daarbij zorgen wij ook voor advertenties op immo-sites, zoals immoscoop.be, bregotrust.be, immoweb.be, 2dehands.be, Facebook, Instargram en in onze etalages met tv scherm (Hoogstarten en Turnhout) 

4) BEGELEIDING KANDIDAAT-KOPERS

Wij komen ter plaatse met kandidaat-kopers voor een professionele rondleiding in uw eigendom. Het spreekt voor zich dat we deze bezoekuren inplannen op momenten die zowel voor u of voor uw huurders passen.

5) ONDERHANDELINGEN

Elke prijsbieding die we binnenkrijgen, wordt met u besproken. Hierbij zullen wij u telkens adviseren maar uiteraard ligt de uiteindelijke beslissing volledig in uw handen. 

6) VERKOOPSOVEREENKOMST

Als u tot een akkoord bent gekomen met uw kandidaat-koper, stellen wij een verkoopovereenkomst op. Het opstellen van de overeenkomst gebeurt in overleg met de notaris van zowel koper alsook verkoper, die u steeds vrij te kiezen heeft. 
Na ondertekening bij ons op kantoor zal de verkoopovereenkomst aan de notaris worden bezorgd. Hij volbrengt alle wettelijke verplichtingen om de authentieke akte te kunnen verlijden. 

WAT NA DE VERKOOP?
Ook na de koop of verkoop van uw eigendom blijven wij ten allen tijde ter uwer beschikking voor advies en/of juridische, administratieve en technische vragen. Kocht u bijvoorbeeld een opbrengsteigendom? Wij helpen u graag bij het zoeken naar geschikte kandidaat-huurders.

 

VRIJBLIJVENDE SCHATTING AANVRAGEN

 

 

Onze troeven:


Sterke marketingstrategie
Regionale vastgoedexperten met vakkennis
Uitgebreid klantenbestand
Jarenlange vakkennis
7/7 bereikbaar
Geen verkoop = geen kosten
Professionele fotograaf + 3D rondleiding
Geen loze beloftes maar garantie op verkoop
Ons gedreven team begeleid u van A tot Z
Gratis EPC attest, elektrische keuring & asbestattest bij iedere succesvolle verkoop (*)


(*) Voorwaarden verkrijgbaar bij onze medewerkers.

 

CONTACTEER ONS